Najzanimljiviji sajt Balkana

Ilustracija: Apollo sletanje mesec
Vodeći fukcioneri kineskog svemirskog programa prošle sedmice su izrazili skepticizam da su američki astronauti ikada sleteli odnosno bili na Mesecu.Pa pitaju otvoreno amerikance gde su oni tačno sleteli na Mesecu.?,...


Kako prenosi kineski "Beijing Daily Express" više od 2.000 visokih fukncionera Komunističke partije Kine potpisalo je prošle sedmice peticiju tražeći objašnjenje od američke vlade o američkom sletanju na Mesec!

I to sve nakon što su se pojavile sumnje da se sletanje američke svemirske misije Apollo na Mesec nikada nije ni dogodilo.

Ove optužbe pojavile su se nakon nedavne analize slika snimljenih iz kineske sonde Chang’e-4 koja navodno nije pronašla tragove američkog iskrcavanja na zemljinom satelitu Mesecu.

Nekoliko visokih članova Komunističke partije Kine čak je javno izjavilo da su ovi najnoviji nalazi nedvosmisleni dokazi da je sletanje na Mesec bila "pomno razrađena obmana za celi svet tada i da se svet zavara o sposobnostima američkog svemirskog programa”.

Bao Tong, bivši visoki funkcioner Komunističke partije Kine otvoreno je kritikovao svemirski program Apollo nakon što snimci kineske sonde Chang’e-4 nisu pokazali nikakav dokaz o američkom sletanju na Mesec to jest, ljudskih tragova!

Najveći ruski astrofizičar Jurij Ignatijevič Mukhin takođe je prošle sedimice javno izjavio kako tvrdi da je ruska vlada "oduvek bila svesna situacije od ranih 1970-ih".

Sve su te optužbe teoretičarima urote dale vetar u leđa...

Oni veruju da je predsednik Richard Nikson gurnuo dnevni red lažnog programa "Apollo" kako bi savladao SSSR u svemirskoj trci i na kraju, u trci nuklearnog naoružanja, s ciljem uništenja sada već bivšeg Sovjetskog Saveza.



Dodaj komentar




Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1