Najzanimljiviji sajt Balkana

Džejm aAduči osvojo je milionski iznos na kladionici  FOTO: Business Wire

Amerikanac iz Viskonsina, Džejms Aduči (39) čvrsto je verovao u pobedu golfera Tajger Vudsa u Džordžiji. Usvom verovanju je uspeo te je dobio na kladionici milionski dobitak!...

Kvota na trijumf golfera Tajger Vudsa bila je 14. Džejms je uplatio 85.000 dolara i  tako pobedom golfera postao je milioner!  Preciznije Džejms je osvojio je 1.275.000 američkih dolara!

James Adducci, je pre ovog mega dobitka na kladionici imao 25.000 dolara duga na hipoteci, a tu su još bili i studentski kredit i kredit za automobil. 

Aduči odletio je u Las Vegas i kladio se na 85,000 dolara na poznatog golfera Tajger Vudsa prošlog utorka. On je prvobitno bio odbijen od strane dve sportske kladionice zbog velike opklade pre nego što je dobio zeleno svetlo u sportskoj klaidonici Villiam Hill.Golf turnir je gledao je turnir sa svojim 82-godišnjim ocem, koji nikada nije sumnjao u njegov izbor i pobedu.

Ovo je bolan dan za "Wilijam Hil" i naš najveći golferski gubitak ikada, ali veliki dan za golf jer se Tajger vratio", rekao je direktor ove kladionice Nik Bogdanovič.

Ovo je najveća isplata u istoriji najpoznatije kladionice na svetu, kada su u pitanju opklade na golf takmičenja.
Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1