Najzanimljiviji sajt Balkana

Pol Nikson (51) iz okruga Haris u Teksasu je lažirao ženin potpis, ali i potpis javnog beležnika kako bi izgledalo kao da je njegova supruga pristala na razvod.!...

Prema sudskim dokumentima, Nikson je zatražio razvod 15. februara, a sudija je potpisao i razvod je postao zvaničan u aprilu.


Zbog lažiranja njenog potpisa na dokumentima za razvod, kao i potpis beležnika, Pol bi mogao da bude osuđen na deset godina zatvora čim ga policija privede.


Policajac okruga Haris rekao je novinarima da je njegova bivša supruga saznala da se Nikson razveo od nje tek u junu, kad se suočila s njim zbog njegovog neobičnog trošenja novca.

"Bila je jako iznenađena. Počela je da pronalazi stvari koje pokazuju kako troši novac na nakit pa se suočila s njim i on joj je rekao da su se zapravo razveli" rekao je policajac Mark Herman za medije.

Šokirana žena je 14. juna pozvala policiju i rekla kako se muž razveo od nje bez njenog znanja. Istraga je pokazala kako je Nikson lažirao službene dokumente za pokretanje i dovršavanje postupka razvoda bez njenog znanja.

"Retko vidimo nešto poput ovoga. U ovom slučaju, gospodin je odlučio da se razvede, ali jedini problem je što je izostavio ženu iz procesa, a to je protivzakonito u Teksasu" dodao je Herman.

Isti dan poništen je njihov razvod pa su zvanično i dalje u braku, iako 51-godišnji Nikson ženu nije kontaktirao mesecima.Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1