Najzanimljiviji sajt BalkanaMožda je nlo a možda ne
Lovac na blago Darel Mikloš, sa kanala "Discovery", koristi tajne mape Nasinog astronauta Gordona Kupera (1927-2004) u potrazi za olupinama brodova u Karipskom moru....

Za vreme poslednjeg poduhvata za seriju "Kuperovo blago", na nepoznatoj lokaciji u regionu Bermudskog trougla, u blizini Bahama, naleteo je, kako tvrdi, na prvi dokaz o poseti vanzemaljaca Zemlji odnosno mogućem nekakvom NLO-u(kako piše u opisu videa  na Jutubu) ,pre više stotina, ako ne i hiljada godina.

"Pokušavao sam da identifikujem ostatke brodova koristeći informacije o anomalijama na Gordonovim mapama kada sam primetio da nešto štrči. Bio sam šokiran" rekao je Mikloš u ekskluzivnom intervjuu “Daily Mail" teopisao džinovske krake koji vire iz misterioznog objekta.

" Formacija nije ličila ni na šta što sam do sada video tragajući za olupinama. Bila je ogromna. Izgledalo je kao da pet kraka viri iz strme litice i svaki od tih kraka imao je dimenzije topa na ratnom brodu" kazao je  Mikloš za britanske medije.


On tvrdi da postoje identične formacije u tri razaličite oblasti i da ne izgledaju kao da ih je priroda stvorila, ali ni kao da su delo čoveka.

Mikloš je našao i druge čudne i neobjašnjive formacije oko glavnog oblika, a sve su prekrivene gustim koralima, za koje veruje da su stari stotine, ako ne i hiljade godina.

Fasciniran otkrićem, Mikloš je po povratku odlučio da se detaljnije pozabavi Kuperovim dokumentima i potraži nove odgovore.

Tada je otkrio da je astronaut na jednoj od pomenutih mapa označio lokaciju sa “neidentifikovani objekat” i nije spominjao istorijske olupine.


"Shvatio sam da tu postoji nešto drugo i da je Gordon mislio na to! Gordon je verovao u vanzemaljce. Verovao je da su ga posetili stanovnici drugih planeta i verovao je da je mnogo tih stvari završilo baš u ovom delu sveta!" kaže Mikloš.

Inače za one koji ne znaju, Gordon Kuper je bio jedan od sedam astronauta u projektu “Merkjuri” i poslednji Amerikanac koji je sam poleteo u svemir. Nakon što je okončao karijeru u Nasi, otvoreno je govorio da veruje u NLO i tvrdio je da vlada prikriva informacije o vanzemaljskim aktivnostima.

Pogledajte video:

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala