Najzanimljiviji sajt Balkanalutka sarita
Porodica iz Perua tvrdi da ih gotovo punih sedam godina teroriše više ni manje nego lutka. Porodica Nunez iz Perua tvrdi da su svedočili ....

različitim paranormalnim aktivnostima plavokose lutke čije je ime Sarita.

Lutka Sarita, kada se stisne dugme izgovara molitvu "Oče naš". Porodica tvrdi da je lutka, nakon smrti devojke počela da se moli sama od sebe, a da niko pre toga nije pritisnuo dugme

Ivone Nunez, majka troje dece, kaže kako su lutku dobili na poklon od rođake koja je u međuvremenu umrla. Porodica tvrdi da su se čudne stvari počele da se dešavaju nakon što je rođaka umrla.

"Nismo mogli da se rešimo lutke jer nam je ona jedina uspomena na pokojnu rođaku" kaže Ivone.

Takođe prodica Nunez tvrdi da su ju nekoliko puta pre spavanja ostavili u jednom uglu kuće, ali bi ju ujutro našli na stolu, kauču ili nekom drugom mestu. Tvrde i da se deca ujutro bude sa modricama i ogrebotinama koje im je, uvereni su, nanela "opsednuta" lutka, prenosi 24sata.hr.

Endži Nunez tvrdi da je nekoliko puta čula neobične zvukove, osetila neobičnu prisutnost u svojoj sobi i videla senke po mraku.

"Svaku noć mi se čini kao da me neko iz ćoška gleda" tvrdi ona. I dodaje kako ona i njena tri brata žele da se reše lutke, ali njihova majka to ne želi.

Majka je odlučila da pozove ženu koja razgovara sa anđelima. Ona im je rekla da oseća prisutnost u kući, a veruje se da je to rođaka koja je umrla u jednoj od soba.

Da li je žena uspela da otera duhove nije poznato.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala