Najzanimljiviji sajt Balkana


Milan Milić iz Lazarevca (30) sa svojom devojkom i "grudnjakom E bra"

Nakon što je njegova devojka rekla da bi volela da ima veće grudi,Milan počeo je da istražuje alternative operaciji grudi. Te je tako istaživajući alternative srbin Milan Milić iz Lazarevca (30)  izumeo vibrirajući grudnjaka koji može da poveća ženske grudi za jedan broj bez operacija!...
 
Njegov patent odnosno ženski grudnjak koji nosi naziv "E bra" koji može povećati ženske grudi trenutno se testira u SAD-u. 
 
Ženski grudnjak kojie izmislio mladi pronalazač iz Srbije Milan ukoliko prođe ozbiljna i stroga testiranja, mogao bi mnogim ženama da pomogne da imaju veći dekolte bez odlaska pod hirurški nož.!...
 
Milan tvrdi da njegov izum brushaltera "E bra"  povećava grudi i čini ih ”živahnijima” i približava jednu drugoj za samo nedelju dana.Nakon što je njegova devojka rekla da bi volela da ima veće grudi Milan je mesecima je proučavao te alternativne metode, pre nego što je napravio prototip grudnjaka za povećanje ženskih grudi "E bra", odneo u SAD na testiranje.
 
Na nekoliko žena u Evropi je testiran njegov brushalter, a patentiran je preko Interneta. Do sada je zabeležio neverovante rezultate! U SAD-u na jednom testiranju "E bra" grudnjaka u Majamiju, koje nadgledao specijalista, dr. Majkl Salzhauer, Sabrini Molinar (49) sa Floride grudi su se povećale za jedan broj, nakon što je Milićev grudnjak nosila samo 15 minuta dnevno i to  sedam dana za redom.
 
Sabrina kaže da to povećanje ima veze sa grudnjakom, bez uticaja bilo kojeg drugog faktora.
 
I studentkinja Andrena iz Majamija, saglasna je sa Sabrinom. Ona je grudnjak testirala u maju ove godine.Pa je i Andrena je potvrdila da su joj grudi do sad ostale iste veličine, tri meseca nakon povećanja. Kako je navela, nema nikakvih negativnih posledica, a isto je potvrdio i dr Salzhauer, koji nosi nadimak Dr Majami. On je zatražio ”rigorozno kliničko testiranje”, da bi se temeljnije nadgledale žene koje žele na ovaj način da povećaju svoje grudi.
 
Ono što je Milan otkrio jeste da vibracije u grudnjaku povećavaju prokrvljenost i poboljšavaju cirkulaciju, dok o tehnologiji koju je koristio za izradu grudnjaka ne želi da govori, niti princip na kojem radi dok se proizvod ne pojavi na policama.

E bra grudnjak na testiranju
 
"Proces je prirodan. Kad smo istražili ljudsko telo, smislili smo način da povećamo grudi, manipulacijom tela, odnosno manipulacijom tkiva i mišića. Ne želim da otkrivam detalje, jer tek dobijamo patente i pokrećemo firmu. Ali, proces nije bolan, nema štetne radijacije, sve je potpuno zdravo i sigurno za okolinu i sve ostalo" izjavio je za britanski DailyMail srbin Milan Milić iz Lazarevca
 
"Sve je moguće. Ja sam otvorenog uma" svi dobri naučnici trebali bi da budu otvoreni za nove ideje. Ne možete ovo samo otpisati, morate sačekati i videti. Ako će ovo da funkcioniše, mora se otkriti zašto funkcioniše. Možete zamišljati brojne teorije, ali nećemo znati dok se klinički ne testira" izjavio je za novinare je doktor Majami.
 
Milić još uvek usavršava svoj izum jer jer “istraživanje proces koji traje”. Za cenu se još nije odlučio. Njegova djevojka Jelena Sabić, koja je navodno prva isprobala bruhalter koji povećava grudi još pre dve godine, još uvek je zadovoljna rezultatima. 
 
Na kraju možemo reći da držimo fige mladom pronalazaču Milanu danjegov izum bude pozitivan na testiranje i da uspe progurati svoj izum - ženski grudnjak koji povećava obim ženski grudi na svetsko tržište.
 Dodaj komentar


Komentari  
Ivi
# Ivi 06-09-2015 16:47
IIII Bravo Milane ! II Srecno
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
Zanimljivosti dana
# Zanimljivosti dana 07-09-2015 09:39
nadamo se da će Milan uspeti da svoj neobičan izum i jako korisnu stvar uspeti plasirati na svetsko tržište :) još jednom BRAVO MILANE II
Odgovori | Odgovori uz citat | CitatPročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1