Najzanimljiviji sajt Balkana

Jusaku MajezavaMilijarder Yusaku Maezawa (44) iz Japana traži ženu i to ne za ženidbu već traži žensku osobu koja će mu pravi društvo na turističkom putu "SpaceX" oko Meseca.!...

Modni mogul Jusaku Majezava Yusaku Maezawa koji je osnivač modne kompanije Zozo Inc. a čije se bogastvo procenjuje se na 3 milijarde dolara, biće prvi civil koji će leteti oko meseca u komercijalnoj verziji svemirskog putovanja.


Let je planiran za 2023. godinu, što će biti prva lunarna misija još od 1972. godine, koja će imati ljudsku posadu.

U ponudi koja je objavljena na internetu, Majezava je rekao da želi da podeli iskustvo sa "posebnom" ženom. Treba napomenuti da je milijarder nedavno raskinuo sa devojkom, glumicom Ajame Goriki (27), te je tražio da se žene prijave na njegovoj internet stranici.


"Kada me osećaji samoće i praznine obuzmu, postoji jedna stvar o kojoj razmišljam, a to je da nastavim da volim jednu ženu. Želim da nađem životnog partnera. Sa njom želim da proklamujem našu ljubav i mir u svetu iz svemira"istakao je Majezava na sajtu.

Na internet stranici stoji lista uslova i raspored za prijavu, a proces izbora trajaće tri meseca. Buduća gospođa Majezava trebalo bi da bude bez partnera, preko 20 godina starosti, uvek pozitivno raspoložena i da želi da putuje u svemir.

Rok prijave je do 17. januara, a Majezava bi trebalo u martu da otkrije ko će biti njegova partnerka.

Modni kreator je prvobitno stekao slavu dok je bio u pank-rok bendu, a nedavno je privukao pažnju tako što je obećao da će podeliti 100 miliona jena (831 hiljada evra) 100 slučajno izabranih ljudi koji podele njegov tvit.

"Ukoliko želite da učestvujete, samo treba da počnete da me pratite na Tviteru i ritvujete ovaj tvit " napisao je on.

Majezava Privukao je pažnju svetske javnosti pošto je postao prvi privatni putnik koji će leteti oko meseca u okviru komercijalnog svemirskog programa "SpaceX", čiji je vlasnik poznati milijarder Elon Mask.

Mask nije otkrio koliko je koštaja karta, ali je rekao da je "koštala mnogo". Majezava je istakao da planira da sa sobom na let povede i neke umetnike.Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1