Najzanimljiviji sajt Balkanagrađevina mars

Još jedna fotografija izazvaće vašu maštu! Ovih dana pojavila se još jedna misterija vezana za crvenu planetu Mars,tako da broj misterija vezanih za ovu planetu svakodnevno raste.. Kada i ako pogledate gornju sliku videćete da je objekat neodoljivo podseća na pravilni pravougaoni kvadrat Kao da je reč o ( nekim polusrušenim) zidovima koji su prekriveni prašinom.Glavano pitanje koje se nameće je to ako je fotografija autentična ko je napravio ovaj kvadratni oblik?

Ova fotografija, koju je snimila NASA, podgrejava sumnje da je reč o objektu koji je neko izgradio na Crvenoj planeti - Mars, ali ga je tokom miliona godina prekrila svemirska prašina.


Naravno, fotografija misteriozne građevine odmah podstakla i zagovornike vanzemaljaca to jeste ljude koji veruju da inteligentni život postoji i van planete Zemlje, da zaključe da jsu ovaj objekat napravili vanzemaljci pre više miliona godina.

Takođe, u ovom zanimljivom Marsovskom video snimku možete videti nešto što izgleda kao "vanzemljaska lobanja". Naravno, zvaničnici NASA-e i ozbiljni stručnjaci ne žele ni da se bave ovim pitanjem, a najhrabriji izlaze sa stajalištem da je reč o "provjrenom kamenu".

Ovo je samo još jedan od slučajeva gdje se zbog igre sjene neživi objekti prepoznaju kao siluete ili lica živih ili nekada živih organizama.Stručnjaci kažu da je taj fenomen lako objasniti jer ljudski mozak gotovo momentalno prepoznaje crte lica, uključujući i nežive objekte.

Da dodamo i to da je ovu fotografiju "vanzemaljske lobanje" napravio svemirski rover "Spirit" pre 4 godine sa kojim je NASA izgubila kontakt

 A šta je u pitanju to ostavljamo vama da sami procenite uz pomoć ovog video snimka.....

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala