Najzanimljiviji sajt BalkanaŠraf star 300 miliona godina u artefaktu
U ovo našem svetu i planeti Zemlji postoje arheološka otkrića za koja nauka još uvek nema i ne može da da neka logična, naučna objašnjenja.Jedno od takvih neobičnih arheoloških otkrića tj.predmeta je i "misteriozni" šraf pronađen u Rusiji 90-tih godina....Koji je zadnjih par godina dospeo je u žižu svetske i internet javnosti....

Za ovaj za sada  "misteriozni šraf" iz Rusije otkriven 90-tih godina, istraživači veruju da je  star 300 miliona godina !? Ruski naučnici su ga pronašli sasvim slučajno dok su analizirali pad meteorita u regionu Kaluga u Rusiji

I dan danas naučnici i istraživači su zbunjeni i ne znaju da li je ovaj "praistorijski šraf"  došao iz svemira ili predstavlja dokaz o drevnim civilizacijama koje su naseljavale Zemlju pre nekoliko miliona godina.!

Fosil u vidu šrafa je dugačak oko 2 cm. On je otkriven u naučnoj ekspediciji grupe Kosmopojsk, naučno-istraživačke grupe odgovorne za sprovođenje istraživanja o NLO-ima, kriptozoološka istraživanja i paranormalnu pseudonauku.

Naravno, odmah je odnet na paleontološku analizu,gde je ustanovljeno da je kamen u kojem se on nalazi star između 300 i 320 miliona godina.! Artefakt je analiziran čak i rendgenskom tehnologijom.
šraf star 300 miliona godina ( uvećano)

Mnogi naučnici su pokušali da objasne poreklo „šrafa“ i daju neke detalje o njemu, pri čemu su neki naveli da su možda u pitanju krinoidi (morski krinovi). Međutim, ta teorija je odbačena pošto je šraf mnogo veći od prosečnih dimenzija ovih životinja.

Dakle, šta je u pitanju,otkud šraf u artefaktu ? Da li pronađeni šraf dokazuje da su vanzemaljci posetili Zemlju pre nekoliko miliona godina? Da li taj šraf možda pripada nekom vanzemaljskom vozilu? Da li je u pitanju neka drevna civilizacija koja je posedovala veoma naprednu tehnologiju koja je kansije uništena? Sve ove teorije predstavljaju neke realne mogućnosti jer se još uvek ne  zna ništa o poreklu ovog artefakta tj " šrafa starog 300 miliona godina"

Kako je moguće da je šraf preživeo 300 miliona godina i ostao gotovo savršeno očuvan i netaknut? Bilo kako bilo ovaj "misteriozni šraf" ostaje za sada misterija svima i običnim smrtnicima kao i načnicima...

Takođe ostaje podložna raznim teorijama da li je ovo vešto napravljena podvala u vidu šrafa ili neka od gore nevadenih teorija  na kraju ostavljamo vama čitaocima  na razmišljanje i zaključak.... ?

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala