Najzanimljiviji sajt Balkana


krijumčarena zmija s aerodroma nemačka
Jedan neimenovani 43-godišnji putnik krenuo je  avionskim letom u Izrael. Kada ga je obezbeđenje aerodroma zasutavilo zbog njegovih pantalona...

 

Osoblje službe bezbednosti berlinskog Aerodroma "Šenefeld" primetilo je da jedan putnik u svojim pantalonama nosi nešto što tu ne pripada".

Ispostavilo se prilikom kontrole dotičnog putnika da je osumnjičeni gospodin pokušao u svom donjem vešu da prošvercuje pravu pravcatu  zmiju.

Zanimljiv i bizaran incident dogodio na Badnje veče, ali zbog svoje neobičnosti uspeo je da se plasira na listu "najčudnijih incidenata u 2018. godini"

Kako je obezbeđenje uočilo da sa njegovim pantalonama nešto nije u redu, putnik je bio prinuđen da otkrije svoj prtljag. Sa pojasa je skinuo malu platnenu torbu sa živom boom.

S obzirom da nije predočio niti posedovao bilo kakvu dokomentaciju za svoju zmiju „saputnicu“, zmija dugačka 40 centimetara mu je oduzeta i prosleđena centru za spasavanje reptila u Brandenburgu u Nemačkoj

Neobičnog krijumčara, kako je objavila glavna carinarnica u Potsdamu, očekuje prekršajna procedura za pokušaj šverca životinja.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1