Najzanimljiviji sajt BalkanaMerkur planeta i njena površina
Na Merkuru postoji život!? Barem tako tvrde lovci na vanzemaljce.Oni su pregledom fotografija koje je objavila NASA došli do zaključka da na Merkuru postoji neka vrsta života...

 

Skot Varing, poznati lovac na vanzemaljce je primetio neobičan i čudan objekat, koji liči na hangar na površini planete Merkur Te je duboko uveren je da je to delo "ruku vanzemaljaca" odnosno vanzemaljska baza!

Ne samo da je to, prema njegovom mišljenju, 100 procentan dokaz postojanja vanzemaljaca, već on tvrdi da su ti vanzemaljci upleteni u neku vrstu međuplanetarnog ratovanja i da je na slikama njihova vojna baza.
merkur vanzemaljska baza ?

"Niko ne može sakriti celu istinu, a ovo je dokaz. Otkrio sam dugu crnu strukturu u krateru na planeti Merkur. Ova struktura je nereflektujuće crna - stelt crna verovatno tako da ne može da je snimi radar i da se ne bi isticala. Vidite, čak i vanzemaljci imaju neprijatelje. "
merkur mođda je ovo vanzemaljskai baza ili ipak ne?!

"Oni ne skrivaju strukture od čovečanstva, skrivaju ih od drugih vanzemaljskih vrsta koje ih mogu ciljati. Da, čak i napredne vanzemaljske vrste imaju probleme jedne sa drugima. One nisu savršene" izneo je svoju teoriju Varing.

Međutim, naučnici i skeptici se verovatno ne slažu sa njim i kažu da je i ova "vanzemaljska struktura" samo rezultat pareidolije - psihološkog fenomena koji se javlja jer mozak teži da vide poznate oblike u raznim teksturama i obrascima.

Dakle, verovatnije je da je ova "baza" samo grupa stena i kamenja.

Napominjemo vas da je Merkur je najmanja, a ujedno i najbliža planeta Suncu i jedna od 8 planeta u Sunčevom sistemu čiji orbitalni period traje oko 88 zemaljskih dana. Merkuru je potrebno skoro 116 dana da napravi jedan puni krug oko svoje orbite.

Takođe treba uzeti u obzir i činjenicu da su uslovi na Merkuru veoma veoma teški za život zbog ekstremnih temperatura koje se kreću od -173 °C u toku noći i +427 °C u toku dana dok je na poliovima temperatura oko -93 stepena.

Ali opet ko zna...."istina je tamo negde" što bi rekli junaci serije "Dosije X"

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala