Najzanimljiviji sajt Balkananajčudnija zanimanja
Širom planete Zemlje mogu se pronaći najčudnija i neverovatna zanimanja. Ponekad su ta zanimanja praktična, živopisna, ali i smešna.Ta čudna zanimanja su uglavnom  lokalnog karaktera,te nisu zastupljena širom sveta...


U nastavku ovog teksta saznajte koja su to neka od najčudnijih zanimanja.....

U Teheranu postoje profesionalni sakrivači registarskih tablica. Naime, u želji da rasterete saobraćaj, zvaničnici iranske prestonice uveli su naplatu za ulazak kolima u pojedine gradske zone. Da bi izbegli plaćanje nameta i eventualne kaze, pojedini vozači plaćaju sakrivačima da, prilikom prelaska kroz kontrolne punktove, koji se nadziru kamerama, hodaju iza automobila, prikrivajući telom registarske tablice.

 U Šri Lanki, za vreme svetkovina slonovi redovno defiluju ulicama uparađeni, a njihove šarene kostime po meri šiju akreditovani šnajderi.

Poznato je da nojevi umeju gadnu narav i mogu da budu veoma agresivni, naročito njihovi mladunci. Kako bi izbegli da se međusobno poubijaju, južnoafrički uzgajivači unajmljuju bebisiterke za čuvanje beba nojeva. Njihov zadatak je da sede u polju i paze da se ptice ne povrede.

Neženje u Japanu, kojima je dojadilo da spavaju sami u svom krevetu, mogu da iznajme usluge "družbenice za dremku" koja im, kao što sam naziv kaže, prave društvo dok se prepuštaju snu. Ova usluga košta 60 dolara po satu i isključuje seks - samo spavanje.

Duž australijske Zlatne obale, jedne od glavnih turističkih atrakciji u toj zemlji, pojedini gradovi angažuju devojke koje u bikiniju pomažu posetiocima da lakše nađu parking mesto, a mogu, ukoliko oni to žele, i da se s njima slikaju.
Izvor:blic.rs

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala