Najzanimljiviji sajt Balkana

Svi ih obožavamo i volimo slatkiše i slane grickalice, ve zbog ukusa. Ukusa ima raznih te tako na osnovou toga ih volimo ili ne volimo.Širmo sveta postoje čudni ukusi slanih i slatkih grickalica Mi ćemo vam otkriti samo par nekih sa čudnim ukusom..

Pepsi cheetos
da li više volite pepsi ili koka-kolu, ili možda volite slaniše koji liče na smoki ili slane štapiće sa ukusom pepsija? E pa ovaj slaniš sa ukusom pepsija se kratko mogao naći samo u Japanu 2013. godine. Pošto je kratko bio aktuelan nismo sigurni kakvog je ukusa.

Dorito tortilje

Dorito tortilje vam nude bezbroj ukusa. Međutim, neke od njih verovatno nikada ne biste voleli da probate. Kako vam zvuči tortilja sa ukusom pice od krabe, sa ukusom soja sosa i putera ili pak sa ukusom karija i kokosa?


Pepsi
pepsi krastavacje već dugo na tržištu i složićemo se da je potrebno uneti neku svežinu i promenu, ali da li je pepsi sa ukusom ledenog krastavca pravi izbor? Ovo je samo jedan od čudnih ukusa koji su se pojavljivali, a neki od njih je i, na primer, pepsi sa ukusom slane lubenice. Oni koji su probali ovaj ukus kažu da je baš takvog ukusa kao što piše. Ne zvuči primamljivo, zar ne?

Dunkin’ krofne
kada pominjemo krofne većina nas će pomisliti na jutro kada idemo na posao i stajemo da kupimo toplu kafu i poneku krofnu. Ova poslastica može biti idealan doručak, a firma Dunkin’ donuts je osmislila neke poprilično čudne ukuse. U Indoneziji možete kupiti krofnu koja je glazirana crnom čokoladom, a kada se preliv zgusne ona se uvalja u parmezan.

sladoled koji ima ukus špageta sa pečurkama
sladoled ukus pečurakaU Japanu postoji sladoled koji ima ukus špageta sa pečurkama, kečapom, lukom i kobasicom ili slaninom. Ovaj brend ima i standardne ukuse sladoleda koji su poprilično popularni, ali ima i ukuse koje bi samo najodvažniji probali.

Lay’s čipsevi
takođe nude neke od najčudnijih ukusa. Takav je na primer čips sa ukusom vasabi đumbira, sa ukusom meda, nane, krastavca, sirove krabe, riblje supe i mnogi drugi. Zbog ovih nerealnih ukusa njihov posao može biti rizičan jer ih ljudi mogu gledati kao neozbljne kompanije. Ipak, za sada su ovi ukusi na tržištu širom sveta.

Sladoledi sa ukusom voća i povrća
Da li ste znali da firma Haagen-Dazs pravi sladolede sa ukusom voća i povrća? U Japanu je poznat njihov sladoled sa ukusom narandža/šargarepa i paradajz/trešnja.

Pingles
je bez ikakve sumnje izuzetno ukusan čips. Ono što verovatno niste znali jeste da je čovek koji je izmislio kutiju za ovaj čips, ne bi li ga sprečio da se lomi, tražio da njegov pepeo bude stavljen u jednu takvu kutiju! Međutim, fokusiraćemo se ipak sada na ukuse koje nudi ovaj brend, a to su recimo ukus krabe ili škampa koji se može naći u Aziji.

Oreo keks sa lubenicom
već dobro poznati slatkiš, a što se nas tiče njegov originalan ukus je savršen. Ipak, oni koji su probali ovaj keks sa ukusom lubenice, limete ili kukuruza i bombone možda ne misle ovako.

Kit Kat u Japanu
kit kat japan
Svima znani Kit Kat U Japanu Kit Kat u Japanu je možda i omiljena čokoladica, pogotovo zato što se u njihovom grubom prevodu može prevesti kao dobra sreća. Iz tog razloga, u Japanu postoje kit kat čokoladice sa nekim unikatnim ukusima poput kit keta sa ukusom zelenog čaja, soja sosa, pečenog krompira ili prženog kukuruza.
Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1