Najzanimljiviji sajt Balkana

youtube zaradaMagazin Forbs napravio je i ove godine napravio listu 10 najplaćenijih youtubera na svetu 2019. godine! Koji su to najplaćeniji jutuberi na svetu za ovu na izmaku 2019.godinu saznaćete iz naredih redova  teksta...

Odmah da vam kažemo da je osmogodišnji Rajan Kaji sa svojim kanalom"Ryan Toys Review" već drugu godinu zaredom na TOP 1 poziciji najplaćenijeg jutubera na svetu!

Kaji je svoj kanal pokrenuo kada je imao samo tri godine, kada je počeo da odmotava poklone i igračke koje kupi i sve to snima kamerom.Sve to je preraslo u mini-naučne eksperimente koje je takođe snimao kamerom, da bi nedugo posle toga potpisao ugovor i sa kompanijama Nikelodion i Hulu.

Ove godine Rajan Kaji je zaradio neverovatnih 26 miliona dolara, što ga lansiralo na vrh Forbsove liste odnosno on je najplaćeniji youtuber na svetu!


Na drugom mestu je kanal Ddeperfec, koji je ove godine zaradio 20 miliona dolara. Video-snimke za ovaj kanal snimaju prijatelji Kobi Koton, Kori Koton, Geret Hilbert, Kodi Džouns i Tajler Touni koji igraju razne sportove i ruše Ginisove rekorde.

Petogodišnja Anastasia Radzinskaya na mestu broj 3 je mestu sa zarađenih 18 miliona dolara i nekoliko ugovora sa različitim kompanijama.

Kanal o savetima za šminkanje koji vodi Džefri Star koji je ove godine zaradio 17 miliona i ona se nalazi na petom mestu njaplaćenijih jutubera na savetu odnosno Forbsove liste,

Omah iza njega Preston Arsment sa 14 miliona dolara zarade i kanalom na kojem prikazuje igranje različitih igara.

PewDiePie odnosno Felix Kjellberg koji je nekada je bio najplaćeniji jutjuber, sada zauzima 7 mesto ove liste sa 13 miliona dolara zarade. Ipak, velika je verovatnoća da ga naredne godine neće biti na njoj jer je ranije ovog meseca najavio da će privremeno napustiti Jutjub kako bi se odmorio. Takođe on deli poziciju borj 7 sa Markiplijerom koji je zaradio istu sumu novca.

9 i 10 mesto zauzimaju DanTDM sa zaradoim od 12 miliona dolara a VanosGejming ove 2019.godine je zaradio 11,5 miliona američkih dolara!
Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1