Najzanimljiviji sajt Balkana

vinska čaša Ako ne možete popiti dovoljno svog omiljenog vina, ali ne želite da prekršite pravilo jedne čaše na dan, sada možete kupiti i ujedno imati najveću (neslužbeno)  vinsku/pivsku staklenu čašu na svetu koja se prodaje u Južnoj Koreji!...

Jednostavno nazvana (engl) "Large Vine" /"Beer Glass" , ili u prevodu "Velika vinska čaša/Velika pivska čaša" nedavno je postala (neslužbeno) najveća staklena čaša za vino na svetu.

Ova vinsko-pivska čaša je dostupna kao kupovni proizvod u popularnoj južnokorejskoj internet prodavnici G-Market.
najveća vinska čašaOva najveća (neslužbeno) prava staklena vinska čaša na svetu može da sadrži do 6.500 ml (6.5 litara) tečnosti a prodaje se za samo 63 američka dolara.


Ova džinvksa stakena  vinska/pivska čaša se može koristiti i za vino i za pivo, mada to očito nije čaša za pivo ali eto...može poslužiti i za to piće.
najveća vinska čašaNažalost za ljubitelje vina van Južne Koreje, G-Market ne isporučuje džinovsku najveću staklenu čašu vina van Južne Koreje, ali nadamo se da će inspirisati zapadne prodavnice noviteta da u skoroj budućnosti ponude nešto slično i ostatku sveta tj ljubitaljima vina i pivopijama!

Naravno na inteternetu se može pronaći i druge velike čaše vina, poput čaše Vinchester ili čaša od zapremine 2,25 litra (3x750ml vinskih flaša), ali do sada je ova južnokorejska verzija najveća na svetu koliko je poznato iz izvora sa internet stranica.
Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1