Najzanimljiviji sajt Balkana

Nastavnik vodi informatiku bez kompjutera( računara)
Veliki broj ljudi širom sveta odnosno na internetu oduševljeno je postupkom nastavnika iz Gane.! Nastanik Ričard Apija Akoto iz Gane predaje svojim učenicima informatiku bez računara.... on jednostavno na tabli crta izgled programskog prozora i objašnjava šta koja funkcija radi.

Nastavnik je na svoj nalogu na Facebook profilu postavio nekoliko fotografija iz učionice, na kojima se vidi on ispred table na kojoj je pacrtan početni prozor programa Word.

"Predavanje informatike u školama u Gani je veoma smešno", napisao je pored fotografija.

Ričard Apija Akoto objasnio je da mnogo voli svoj posao i svoje učenika, pa onda mora da učini najviše što može sa onim što mu je na raspolaganju.


Akoto je za portal Kvarc naveo da škola u kojoj predaje nije imala računare od 2011. godine, uprkos tome što je jedan deo ispita za upis u srednju školu informatika.

"Ovo mi nije prvi put da ovo radim. Već neko vreme se snalazimo kako umemo i znamo. Volim da postavljam zanimljive fotografije na Fejsbuk. Nisam znao da će ove fotografije da privuku ovoliko pažnje", rekao je Akoto.

Nakon što su fotografije podeljene više hiljada puta i privukle veliki broj komentara, Komanija "Microsoft"je obećala da će obezbediti Akotu svu potrebnu opremu to jeste računare za njegovu školu
Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala