Najzanimljiviji sajt Balkana

pas beti obrve čovekBeti, petomesečno štene pronađeno na periferiji Bratska, u Rusiji oaj pas ima jedinstvene i neobične obrve -koje izgledaju kao obrve čoveka! Volonteri su ga smestili u sklonište za napuštene životinje ...

Dobri Ruki u početku su svi odbijali da usvoje psa, zbog svog neobičnog izgleda gustih obrva!

Psa su prvo temeljno oprali - naime, svi su mislili kako se neko ružno našalio s nesretnim štenetom - životinjom obojivši joj obrve"Dugo radim ovde u skloništu, ali nikad nisam videla nešto slično" rekla je volonterka Olešnja Novopoltseva.

Lokalna veterinarka Nadežda Grozetskaja pregledala je štene i utvrdila kako je malena potpuno zdrava, a za njene upečatljive obrve okrivila je "majku prirodu" i neobičnu pigmentaciju koja se, dodala je, može pojaviti i u sledećoj generaciji pasa, tj. kod njenih potomaka.


"Dlaka iznad očiju s godinama bi mogla postati malo svetlija, ali nikada neće nestati" objasnila je veterinarka.

Štene je odmah dobilo nadimak Frida, a kako i ne bi, kad je mnoge podsetilo na meksičku slikarku Fridu Kalo, koja je takođe imala prepoznatljive tamne i guste obrve.

Upravo zbog njih ovom štenetu niko nije poželeo da pruži dom. Potencijalni udomitelji zaobilazili su je u širokom luku jer im je izgledala - previše čudno.

A onda je oglas za udomljavanje videla Oksana.

"Sažalila sam se nad njom i odlučila sam da je uzmem. Dugo je čekala u skloništu i to me jako rastužilo. Dala sam joj novo ime Beti. Neverovatno je pametna i odmah se sprijateljila s mojom 17-godišnjom mačkom" ponosno govori vlasnica.

Štene neobičnih obrva u međuvremenu je postalo prava zvezda na društvenim mrežama, a gostovalo je i na ruskoj televiziji.


Pogledajte video:
Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1