Najzanimljiviji sajt Balkana

neunistive radne rukavice

Ovaj zanimljiv tekst o neobičnim radnim zaštitinim rukavicama najviše će verovatno zanimati mušku populaciju.  Radne rukavice "'AB5 Safety Glove Mark VII" Ove radne rukavice nemoguće je fizički uništiti a mogu sačuvati prste majstorima!..

Svi znamo da šanse za povredu su poprilično velike kada se radi na građevini odnosno, kada se radi i fizički posao, upravlja oštim mašinama ili sitnim popravcima po kući.

Prilikom obavljanja ovakvih poslova  jedna deo našeg tela uvek ostaje slabo zaštićen - prsti, koji se najlakše i skoro uvek povrede

Čileanski inovator Jorge Sgombic je upravo zato izmislio sada već itekako nagrađivane zaštitne radne rukavice "AB5 Safety Glove Mark VII'' koje svojim karakteristikama obećavaju zaštitu od većine opasnosti koje nekoga mogu zadesiti radnika na gradilištu ili u kućnoj radionici, bilo da se radi o mogućim ozledama čekićem, pilom, materijalom ili bilo kojim drugim alatom.

Ono što radne zaštitne rukavice čini posebnim jeste to što su pre svega su ekstremno otporne na bilo kakvu vanjsku silu, a pritom zadržavaju maksimalnu pokretljivost i omogućavaju ugodan i kvalitetan rad.

"Neuništive radne rukavice" dolaze u četiri različita modela, zavisno od svrhe njihove primene i potrebama samog rada. Jer na primer zaštitine rukavice za varenje su dizajnom i karakteristikama sasvim drugačije od onih namenjenih radu na ribarskom brodu, a sastoje se od dve glavne komponente.


S vanjske je strane obrađena prirodna koža u kombinaciji s elastikom, a taj je dio relativno lako poderiv. Ono što je gotovo neuništivo se nalazi ispod tog sloja, a radi se o impregrisanoj termoplastici koja obavija prste i predstavlja gotovo neprolazno barijeru udarcima, vatri, rezanju ili bilo kojim drugim mogućim uzrocima povreda.

Ove izdržljive zanimljive i sigurne rukavice se za sada još uvek ne nalaze u prodaji tako daim se cene ne zna.Ono što se zna kada izađu na tržište definitvno će sačuvatti ruke i prste mnogih radnika.

 Pogledajte video šta sve mogu da izdrže ova neuništive radne rukavice:Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala