Najzanimljiviji sajt Balkana
Nikola Tesla

Nikola Tesla je jedan od najvećih genija genije koji je hodao planetom Zemljom, čovek koji je osvetlio čovečanstvo i zadužio sa svojim izumima ljudsku vrstu. Ovo što će te pročitati je mišljenje slavnog i svetskog naučnika Nikole Tesle, koje je rekao pre više decenija... .

Po mišljenju genija,velikog naučnika i izumitelja, Nikole Tesle ovo su najveće ljudske zablude nastale su u moderno doba, koje će uništiti današnji svet.

Kako je rekao Tesla, prvom mestu su ljudske zablude o svemiru. To su zablude o tome da je Zemlja jedina nastanjena planeta, da su ljudi najrazvijenija rasa u svemiru, da je svemir vakuum bez energije i materije u najvećem svom delu, osim planete, zvezda i sitnih svemirskih čestica.


One su potekle upravo, zbog nadmenih naučnika koji su donosili zaključke bez ikakvih činjenica i dokaza, a koje kasnije drugi nisu mogli oboriti, jer takođe nisu imali nikakve činjenice i dokaze.

Druga ljudska zabluda po slavnom geniiju i izumitelju NikoliTesli je ta o nastanku bolesti, koja je automatski donela i neznanje i zablude o načinu lečenja. Iako je druga po značaju, ova zabluda je prva po rasprostranjenosti, zbog nemerljivih problema nauke koje koštaju najveći broj ljudskih života, zdravlja, kreativnih i intelektualnih potencijala, jer im onemogućava da se razviju.

Treća velika ljudska zabluda odnosi se na mogućnosti koje čoveku pružaju energije, jer ne poznajući ostale energije, čovek je samo zagrebao mogućnosti korišćenja kroz električnu, toplotnu, energiju sunca i vetra, dok je ostalo netaknuto i potpuno nepoznato.

Što je od svega najgore, o tome se ni ne razmišlja, kao ni o korišćenju mnogobrojnih energija koje su u stanju da pomognu čoveku u gotovo svim sferama ljudskih interesa i koje bi mogle da preporode Zemlju i celu ljudsku civilizaciju.

izvor:telegraf.rs

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala