Najzanimljiviji sajt Balkana


David Johnson osvajač 289 miliona dolara na američkoj  lutriji
Vozač kamiona u New Yorka osvojio je drugi po redu najveći jackpot u istoriji lutrije grada Njujorka odnosno na Powerball lotu! Drugi najveći jackpot... na američkoj "Poweball" lutriji iznosio je neverovatnih 298, 3 miliona dolara!

David Johnson koji radi kao vozača kamiona dobitrnik druge najveće premije u istoriji Powerbal lutrije, je izjavio povodom dobitka novinarima da će odmah će dati otkaz, te kako sada od sreće ne može dovršiti ni svoje jelo.


"Ne vraćam se na posao, dajem otkaz odmah", rekao je David Johnson za CNN.

Dejvid je inače lutriju je igrao 26. decembra prošle 2018 godine. Iz lutrije u New Yorku saopštilu su da će nakon odbijanja poreza koje poreske vlasti SAD-a odbijaju pobjednicima igara na sreću Johnsonu biti isplaćeno oko 114 miliona dolara.


Iače ovo je treći put da neko iz grada Njujorka da osvaja Powerball lutrijsku premiju tj dobitak. Džonson živi u u Bruklinu,poreklom je sa Jamajkeu a u  SAD je imigrirao kada je imao 16 godina.

Džonson je za američke medije ispričao da radi preko puta benzinske stanice na kojoj je kupio sad več, jackpot lutrijski listić, ali nije odmah proverio listić.

To je kako on kaže uradio tek nakon što mu je prijatelj rekao da je neko ko je na toj benzinskoj pumpi kupio listić osvojio glavnu lutrijsku premiju na "Poweball" lutriji.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1