Najzanimljiviji sajt Balkana

Diana Ringo nosi korzet 23 sata dnevno
Diana Ringo (39) koji živi u San Diegu, majka troje dece nosi 23 sata dnevno korset kako bi njen struk uvek bio 46 centimetara. Diana bukvalno korzet.... skida samo kada se tušira ili kada trenira.

Dijana je radila kao šefica u američkoj mornarici 9 godina, a steznik je počela koristiti pre tri godine, godinu dana nakon što je rodila blizance.

Nakon poroda "izgubila" je obline. Umesto da vrati figuru dijetama i vežbanjem, Diana je odlučila na manje "bolan način" počela je nositi korset  gotovo 23 sata dnevno!

"Kada nosim korset, osećam se tako seksi. Nisam bila zadovoljna svojim telom jer sam bila debela. Nije ništa loše u tome da netko bude debeo, ali moja debljina nije bila ženstvena. Izgledala sam kao muškarac i nije mi se sviđao taj oblik" kaže Diana.
Diana Ringo sada i nekada (slika desno)

Koja danas u svom ormaru ima 45 korseta koji su Dijanu koštali oko 1.955 dolara!


"Kada ne nosim korset imam osećaj koji žene imaju kada ne nose grudnjak. Sada imam između 52 i 54 kilograma i nosim veličinu 2 do 4" dodaje Diana.

Njen suprug Bret Ringo (33), oficir u SAD mornarici, je u početku bio zabrinut zbog korzeta ali ipak u međuvremenu se navikao.

"Tražio sam od nje da ode kod lekara on joj je rekao da je sve u redu. Mislim da nije otišla predaleko i dogovorili smo se da neće dalje mršaviti" kaže Brett.

"Nosim korzet gotovo stalno i onda kada smo suprug i ja intimni. Neki ljudi u mene bulje i ogovaraju me. Neki misle da nisam dobar primer za njihovu decu. Ipak moj posao nije da se brinem za njihovu decu, to moraju oni" kaže Diana.

"Mogu normalno disati. Ne mislim uklanjati rebra. Nošenje korzeta mi je važno jer se osećam dobro" dodala ja ne kraju intervjua Dijana
Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala