Najzanimljiviji sajt Balkananajviša frizura na svetu 3 metra ginisov rekord  novosađanin Mario
Mario Hvala iz Novog Sada napravio je doduše još uvek neslužbeno najvišu svečanu frizuru na svetu! Mario je želeo da napravi frizuru koja podseća... izgledom na najvišu zgradu na svetu "Burdž Kalife"

Frizura koju je Mario napravio visoka je 3,2 metra te je sa ovom visinom neslužbeno oborio Ginisov rekord najduže frizure na svetu od 2,6 metara

Mario kaže da je želeo da napravi frizuru koja podseća na izgled najviše zgrade sveta "Burdž Kalife", koja se nalazi u Dubaiju.

"Pošto je to najviša zgrada, ja sam želeo da u obliku nje napravim najvišu frizuru. Iako izgleda jako glomazno, cela frizura je zapravo teška oko tri kilograma i može da se nosi na glavi" kaže Mario.

Kako dodaje, da bi ručno napravio osnovu od sunđera i na nju nalepio veštačku kosu, što je uobičajen postupak kod pravljenja ovakvih frizura, trebalo mu je skoro dva i po meseca.


"Potrošio sam 11 pakovanja nadogradnje kose. Frizura se na glavu stavlja kao perika" dodaje Mario.

Kako kaže, ceo proces pravljenja izgleda tako što se žiletima seče veliki sunđer koji je osnova, a zatim na njega dodaje kosu.
najviša frizura na svetu neslužbeno Mario Hvala Novi Sad
                                            (KLIKNITE ZA UVEĆANJE)
Još uvek nije siguran da li će svojom kreacijom kontaktirati s nadležnima u Ginisovoj knjizi rekorda, ali je napravio fotografije kako bi dokumentovao svoj rad i jednog dana možda ušao u knjigu.

Mario se inače proslavio pravljenjem her tatua, odnosno tetovaža od kose na glavama mušterije - fotografije njegovih her tatua severnokorejskog lidera Kim Džong Una, ruskog predsednika Vladimira Putina, te prvog čoveka Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa obišle su svet.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala