Najzanimljiviji sajt BalkanaRoxy Sykes prodaje smrdljive carape preko internetai dobro zarađuje
Britanka Roxy Sykes (33) iz Londona je prvo u početku pokazivala samo svoja stopala. Nedugo zatim počela je dobijati poruke u kojima su je ljudi molili da im prodaje svoje nošene cipele ili smrdljive čarape. ...

U jednom momentu sam shvatila sam kako od toga mogu dobro zaraditi

Sada, Roxy tvrdi da od svog "smrdljivog" posla zarađuje oko 100.000 funti (oko 110.000 evra) godišnje prodajući ljudima širom sveta svoje smrdljive čarape i cipele preko interneta.

Za ovakav biznis odlučila se podstaknuta komplimentima koje je dobijala za svoja "prelepa stopala".

Roxy je prvo u početku otvorila Instagram profil kako bi procenila koliki bi mogao biti interes za njenu ideju i iznenadila se kad je u samo mesec dana prikupila više od 10.000 pratilaca!

Tako je Roksi inače investitorka u nekretnine ubrzo počela prodavati svoje cipele i čarape preko online društvenih mreža. Za smrdljive čarape naplaćuje 20, a za nošene smrdljive cipele 200 funti! 
Par smrdljivih  čarapa Roxy Sykes  spremne za kupca
 Četiri godine nakon pokretanja  "smrdljivog" online posla s čarpama i cipelama sada Roxy može kako ona tvrdi da zaradi i do 9.000 evra ili oko 8.000 funti mesečno!Tokom vremena Roxy je shvatila je da će, bez obzira na godine i starenje, njena stopala uvek biti u mogućnosti ponešto zaraditi. A najveću pažnju dobija (naravno)od fetišista koji vole stopala.

"Volim ono što radim i nikad nisam imala problema u vezama zbog toga. Sjajan je osećaj doći kući s posla i znati da možete zaraditi još ekstra novca fotografirajući samo svoja stopala, i prodavajući smrdljive čarape i cipele kaže Roksi za svoj "smrdljivi biznis"

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala