Najzanimljiviji sajt Balkana

Ilustracija: zgodna  sudija

Jedan neimenovani optuženi Moskovljanin uložio žalbu protiv sudije na svom saslušanju zbog njenog dobrog zgodnog izgleda. Optuženi moskovljanin je naveo....

da su  "njene napumpane usne i grudi" kod njega izazvale se*sualno uzbuđenje, odvraćale mi pažnju od toka ročišta i narušile njegovo zdravlje.

"Imao sam osećaj da smo došli tamo zbog pravde ali da smo nekako završili u filmu za odrasle. Ušla je u prostoriju u kožnoj haljini, kao za sado-mazo akciju. Falio joj je samo bič " dodao je on.Ovaj Moskovljanin koji nije mogao da se koncentriše na priču o slučaju, dodao je i još jedan neverovatan primer.


"Usta su mi se toliko osušila da sam morao stalno da pijem vodu, što je dodatno opteretilo moje bubrege" naveo je.

Ipak, kako naveo je uz sve to, nije imao nikakvih zamerki na rad sudije, već ističe da je postupala profesionlno i da je slučaj vodila promišljeno.

Žalbu je uputio je, kako kaže, šefu sudijske komisije i zamolio ga "kao muškarac muškarca" da razgovara sa ekstra zgodnom sudijom i ubedi je da odustane od pumpanja silikonima i teške šminke na poslu.

Viša komisija je međutim odbila njegovu žalbu ne deleći "moralno ogorčenje" sa ovim Moskovljaninom, navodeći da žalbe ne navodi nikakve nepravilnosti u radu sudije.
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1