Najzanimljiviji sajt Balkana

devojačko veče sahrana
Kristi Hambi (27) s Floride u SAD za svoju najbolju prijateljicu Lizi, organizovala je devojačko veče pa je uradila nešto bizarno,morbidno, "devojačko veče u vidu sahrane" ... sve sa mrtvačkim kolima!  Jer kako kaže Kristi ona njena prijateljica je to zaslužila jer je i ona takva!

Devojačke i momačke večeri uglavom se ogranizuju sa gomilom alkohola, muzikom i provodom do zore. Međutim, jedna devojka je rešila da uradi sasvim suprotno.

Kristi Hambi (27) sa Floride priredila je svojoj najboljoj drugarici Lizi Hart "sahranu" za kraj Lizinog samačkog života.Tako su pred Lizinom kućom pristizali mrtvački automobili kao pred neku "sahranu" za devojačko veče

Kristi je ispričala kako je njena prijateljica zaslužila jedinstvenu proslavu jer je i ona takva, a sahrana je posebno oduševila.

Za proslavu je izabrana horor tema, devojke su bile potpuno obučene u crno, dok je dekoracija bila krvava.

Čak su i batleri nosili maske iz horor filmova. Kristi je znala da će organizovanje sahrane biti veoma teško, ali da je Lizi to zaslužila.

Lizi je na proslavu došla (kako smo napisali) u mrtvačkim kolima, a ispred kuće su je čekale drugarice obučene u crno, sa balonima na kojima je pisalo "RIP" (počivaj u miru).

Kristi se udaje sledeće godine, pa sada njena prijateljica Lizi priprema iznenađenje u Kolumbiji. Nakon sahrane, mora da bude veoma maštovita.
Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala