Najzanimljiviji sajt Balkana

Barbara Reddick i Tyrone MacInnis na dodeli čeka
Kanađanka Barbara Reddick i njen nećak Tyrone MacInnis zajedno su odigrali lutriju. Sreća im se osmehnula, ali ne zadugo , jer Barbara odbija podeliti nagradu sa svojim nećakom...

Nakon što su osvojili 1,2 miliona kanadskih dolara (912,000 usa dolara) zajednički su pozirali za fotografe na uručenju čeka.

Nakon toga "škrta" Barbara je nećaku(sestrin ili bratov sin op.aut.) poručila da od jackpot nagrade neće dobiti ništa-ni centa.

"Nikad mu nisam obećala da ćemo podeliti dobitak. Idemo na sud, angažovaću advokata poručila je pred iznenađenim posetiocima( i novinarima) ceremonije na kojoj im je uručen dobitni lutrijski ček.


Tyrone je tad poručio pred okupljenim novinarima da Barbara laže te da su zajedno odigrali loto i dogovorili se da će podeliti dobitak.! Ipak ona je žestoko i kratko odbrusila:

"Nismo se mi ništa dogovorili, samo sam stavila njegovo ime na listić jer mi je on poput sina!. Imao je  sreće, ali ne bih mu dala nikada pola miliona dolara."

Te mu je kako je ona izjavila pred okupljenim novinarima, obećala samo da će podeliti eventualn neki manji loto (lutrijski) dobitak, ali ne i glavnu premiju - jackpotDodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1