Najzanimljiviji sajt Balkana

pas haski koji je skoćio vlasniku na glavu  FOTO: asia wire

67-godišnji Liu iz Kine vlasnik psa završio je u bolnici nakon što njegov uzbuđeni pas skočio na njega kako bi ga pozdravio te mu slomio vrat!...

Liu, se vraćao svojoj kući u gradu Yongzhou, kineskoj provinciji Hunan, nakon što je posetio neke rođake, kada ga je zaskočio njegov 30 kilograma težak pas rase haski i direktno mu pao na glavu s drugog sprata kuće!
mesto skoka Liujevog psa
Liu je bio srušen i onesvešten psećim udarcem, a njegova porodica je odmah pozvala hitnu pomoć.
"Čovek nije mogao pomaći udove nakon što je pas pao na njega, ostavljajući ga privremeno paralizovanim. Pas je slomio vratne pršljenove svom vlasniku, i prerano da se vidi da li je šteta trajna." rekao je dr Wang.
Liujev  vrat nakon incidenta  FOTO: Asia wire
I dodao: "Biće potrebno najmanje tri meseca pre nego što se pacijent potpuno oporavi i sagleda pravo stanje stvari"

Dok je hiriurg Tong Jie. koji je operisao Liua je izjavo da nikada nije video psa koji je izazvao ovakvu vrstu teške ozlede čoveku.

Liujeva prva pomisao nakon buđenja u bolnici bila da se srušio zid njegove kuće na njega, ali je kasnije saznao da ga je udario njegov pas rase haski

Liuova kćerka je rekla novinarima da je cela porodica bila šokirana kad je videla da je pas njihov ljubimac koji su usvojili tek pre nekoliko meseci skočio sa šest-sedam metara visine te sleteo dirket na glavu njenog oca.

Inače u celom ovom incidentu preterano uzbuđeni pas nije povređen
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1