Najzanimljiviji sajt Balkana

Ilustracija:Policija iz Simpsonovih
Policija iz Južnog Jorkšira u Velikoj Britaniji smislila je genijalan plan. Policija  je upotrebila sličan trik kao policajci iz crtane serije "Simpsonovi" koji je doveo do hapšenja 21 kriminalca...

Jokširska policija je u ime lažne kompanije slala praznične kartice osumnjičenim licima, obećavajući pakete sa besplatnim vinom, šampanjcem, božićnim pudingom i brojnim drugim poslasticama.

Ukoliko žele ove bogate besplatne pakete, sve što "srećni dobitnici" treba da urade jeste da navedu željeni datum isporuke na kućnu adresu.

Nakon što su poverovali u ovu prevaru, ljude su ispred kuće umesto kombija sačekali policijski automobili.
Za dva dana uhapšen je 21 kriminalac. Oni su traženi zbog krađe, različitih napada, prevara, seksualnog uznemiravanja, vožnje u pijanom stanju, opasne vožnje i optužbi u vezi sa drogom.

Oduzeto je nekoliko vozačkih dozvola, nekoliko ljudi je završilo iza rešetaka, a ostali su primorani da plate novčanu kaznu.

Ljubitelji popularne animirane američke serije Simpsonovi smatraju da ova taktika prilično podseća na onu kojom se poslužio šerif Vigam, koji je kriminalce naveo da pomisle da će dobiti besplatan motorni čamac.

Na ponudu je naseo Homer, koji je dobio kaznu za neplaćeno parkiranje.

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala