Najzanimljiviji sajt Balkana

amelija bana policajka
Policajka Amelija Bana (36) iz Argentine pravo je medicinsko čudo. Amelija i njen suprug doživeli su u novembru 2016. godine tešku saobraćajnu nesreću....

Ona je bila u petom mesecu trudnoće. Automobil kojim je upravljao njen suprug Kristijan Espindola sleteo je s puta, a Amelija je doživela tešku povredu glave i pala u komu.

Lekari nisu davali dobre prognoze za Ameliju, ali su je održavali u životu kako bi pokušali da je porode i bar spasu dete.

Jedan od četvorice policajaca koji su bili u kolima kasnije je pričao je da je Amelija prethodne noći sanjala automobilsku nesreću.
Iako je bila u komi, lekari Bolnice "Madariaga" uspešno su je porodili na Badnje veče: mali Santino ugledao je svet. Amelijina porodica, naročito sestra Norma, preuzela je brigu o njenom sinu i donosila joj bebu u posete.


Tri meseca kasnije desilo se još jedno čudo: nekoliko dana pre Uskrsa mlada žena se probudila iz kome.

Porodica je uverena da su susreti i kontakt s bebom zaslužni za njeno čudesno ozdravljenje. Iako je još slaba, na jednostavna pitanja odgovara sa “da” i “ne” i, što je najvažnije od svega, može da uzme u naručje sina Santina, čije ime na španskom znači “Mali Svetac”.

Lekari kažu da je ovo vrlo neobičan slučaj i nadaju se da će se Amelija potpuno oporaviti i, kako je na Fejsbuku napisao njen brat Sezar Banan, rekli su da je on "Božje čudo".
Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala