Najzanimljiviji sajt Balkana

Japansko poštansko sandučeBivšem poštaru u Japanu iz mesta Kanagava kod Tokija preti zatvorska kazna zbog njegove lenjosti! U njegovom domu policija pronašla gomilu pisma koje je godinama donosio u... svoju kuću a koje nije dostavljao stanovnicima Kanagava grada  jer ga je "baš mrzelo" da ih deli!

Preciznije rečeno u njegovom domu policija je zatekla oko 24.000 pisama koje nije dostavio na adrese primalaca!


Tužilac je saslušao bivšeg poštara u okviru procedure kršenja poštanskog zakona.

Japanski mediji preneli su da je poštar (61) koji živi u Kanagavi kod Tokija u svom domu imao 24.000 pisama i drugih pošiljki koje je donosio kući između 2003. i 2019. godine.


Poštar je rekao policiji da ga je "baš mrzelo da to deli".

"A nisam hteo da moje kolege misle da sam manje sposoban od mladih " dodao je on.

Ako ga sud proglasi krivim, preti mu kazna od najmanje tri godine zatvora i do 500.000 jena (4.100 evra), dodala je policija.

Japanska pošta je dala otkaz poštaru, kada je krajem 2019. godine otkriveno da nije delio poštu. On je tada uputio izvinjenje i obećao da će podeliti sva pisma i pošiljke koje je čuvao.Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1