Najzanimljiviji sajt Balkananutela
Jamie Lee McAdam,(16) studentkinja, precizniji da budemo, njena majka Nataša, tužila je kompaniju Ferero u Engleskoj, proizvođača Nutele zbog povrde njene kćerke...

Njihov advokat naveo je da se Džejmi Li povredia nakon što je pojela kolač sa Nutellom. Kasnijom istragom utvrdilo se da je u teglici Nutelle bilo komadića stakla koji su ostali na dnu tegle.

Sporna tegla nutelle proizvedena je u Engleskoj i kupljena u zatvorenoj posudi u irskoj prodavnici.

Advokat je naveo da je Džejmi Li kasno osetila komadiće stakla u ustima i da je bila jako uznemirena, a da su joj se pojavili i bolovi u stomaku ubrzo posle toga.


Majka ju je odvela u bolnicu, ali pregledom nije utvrđeno da ima tragova stakla pa je puštena na kućno lečenje. Sutradan su se bolovi vratili i morala je da izostane iz škole.

Sud je odlučio da je incident uticao na navike Džejmi Li i da je izgubila i na težini zbog bolova u stomaku zbog kojih nije mogla normalno da jede.

Na kraju, sud je podnudio poravnanje, u iznosu od tačno 31.600 evra koliko je dobila odštete za povredu koju je dobila jedući Nutellu naravno,kompanija Ferero pristala je na poravnanje

Džejmi će moći da raspolaže tim novcem posle 18. rođendana.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala