Najzanimljiviji sajt Balkana

Jedna kineskinja čije ime mediji navode kao Ma je prodala je svoju tek rođenu decu- blizance sinove  kako bi otplatila dugove s kreditnih kartica i kupila sebi novi mobilni telefon...

Ma je tako tek  rođenu svoju  decu prodala dvema različitim porodicama za sumu od za za 8.300 evra!


Ona je blizance njene dečake stare tek dve nedelje prodala u dve različite porodice koje žive 700 kilometara dalje od njenog rodnog grada.

Ali ruka pravde ju je stigla ubrzo, pa je nju i njenog partnera uhapsila policija, a porodicama koje su kupile decu preti i do 10 godina zatvora.


Policija je otkrila tokom istrage da je žena koja se preziva Ma blizance rodila prošlog septembra, a kako su bili rođeni prevremeno, smešteni su u inkubator. Njen partner, prezimena Vu, nije se pojavio u bolnici pa je Ma odlučila da decu proda strancima.

Kineski mediji prenose da je rekla da je to uradila jer je "bez novca i u velikim dugovima", a da njena porodica nije htela da joj pomogne jer ne odobravaju što je zatrudnela pre braka.

Vu se navodno javio tek kad je saznao da je prodala decu kako bi zatražio svoj deo zarade i time otplatio kockarske dugove.

Dečaci su nakon hapšenja roditelja, predati na starateljstvo baki i dedi.Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1