Najzanimljiviji sajt Balkana

7 juna jedan 26-godišnji kinez indetifikovan samo kao Čang završio je u bolnicu nakon što je osetio bol u grudima.Kinez je ostap šokiran kada je njegova bol bila uzrokovana ključevima stana!...

Kinez je mislio da je izgubio ključeve noć pre, nego što se napio sa svojim prijateljima, ali ne! On jebio toliko pijan da je neznajući  progutao ključeve od stana!

Sve je krenulo kada je 7. juna, 26-godišnji Čang, iz Guangdonga, izašao je na piće sa svojim prijateljima, kako bi proslavio kraj još jedne dugačke radne sedmice.Kada je stigao pred stan u sred noći, on je tražio svoje ključeve, ali ih nije mogao pronaći, pa je pozvao i zamolio komšije da ga puste unutra.
Bio je poprilično pijan, da nije razmišljao gde je izgubio ključeve te umesto da traži ključeve on je otiša pravo u krevet. Sledećeg jutra, kada je počelo da popušta efekat alkohola, Čang je počeo da oseća oštar bol u grudima, pa je otišao u lokalnu Dongguan bolnicu da je proveri, o čemu je reč-šta mu se to događa


Kada su lekari napravili rendgenski snimak njegovog torza, bili su šokirani kada su videli ključeve u njegovom jednjaku. Pitali su ga o tome, a on je priznao da je izgubio ključeve od kuće prethodne noći, ali nije mogao da pruži nikakvo objašnjenje o tome kako su završili u njegovom telu.

Kinez bio je jednako iznenađen kao i doktori kada su videli rendgenski snimak torzoa i ključeve u njima!. ...

Lekari u bolnici Dongguan analiziralo je situaciju i odlučilo da ključevi prođu kroz Changov probavni sistem i da budu eliminisani prirodno suviše rizično, jer bi tvrdi predmet mogao da mu rastrga creva ili izazove evetulane teže psoledice po život pacijenta. 

U isto vreme, pokušaj da se izvuče pomoću opreme za endoskopiju može da probije njegov jednjak. Treća opcija je hitna operacija.

Dr. Zhang Iuiu je novinarima soho-a rekao da su prvo pokušali da izvade ključeve uz pomć gastroskopa, ali su naišli na poteškoće kada su pokušavali da izvuku kroz najuži deo Changovog jednjaka, blizu grla. Tako su prekinuli proceduru i ponovo razmotrili svoje opcije. 

Da bi stvari bile još gore, većina bolničkog osoblja nije bila na dužnosti jer je bio nacionalni praznik, ali srećom anesteziolog i zamenik direktora bolnice u Odeljenju za gastroenterologiju otkazali su svoje planove i došli da pomognu u hitnom slučaju.

Nakon što je anesteziolog Čang dao lek koji mu je pomogao da opusti mišiće, gastroenterolog je uspeo da izvuče metalni ključ i plastičnu pristupnu karticu iz jednjaka.
Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1