Najzanimljiviji sajt Balkana

NLO u blizini Bermudskog trougla na dnu okeana ISTINA ILI LAŽ?!
Pre izvesnog vremena na You Tube se pojavio gotovo neverovatan snimak .Video snimak  koji prikazuje dva leteća tanjira  koji se su se nalazila ovde na Zemlji odnosno pod vodom!...

Prizori na kojima se vide NLO-i su zabeleženi u severnom delu Atlantskog okeana, u blizini "tajanstvenog" Bermudskog trougla.! Snimci koji su postavljeni na You Tube pokazuju na to da se na dnu okeana nalaze neidentifikovani leteći objekti (NLO)

Na video snimku se takođe vidi i jedan manji objekat kako prolazi pored ronioca Američke mornarice, a koji verovatno dolazi sa nekog mnogo većeg  nepoznatog NLO-a 

Veći tanjir je izvučen na površinu pomoću velikih bova, ali je nakon toga prenet na nepoznatu lokaciju. Manji brod je oštećen i veruje se da je u trenutku otkrivanja ovih letelica na njemu još uvek bila vanzemaljska posada.

A znamo kakve sve čudne i misteriozne su se dešavale stvari u oblasti Bermudskog trougla.Oni koji vole Postavlja se sad pitanje, da li postoji šansa da se na dnu Atlantskog okeana nalaze možda tajne baze vanzemaljaca ili je u pitanju nešto drugo?

A tu je i ono treće pitanje da li je ovo sve što smo videli u video snimku dobro smišljena nečija varka to jeste  vešta video montaža ili je sve ovo na snimku istina?! To vama ostavljamo na razmišljanje, na kraju pogledajte video i prosudite sami:
izvor:webtribune.rs / zanimljivostidana.com
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1