Najzanimljiviji sajt Balkanaprošla kroz redgen aparat
Nesvakidašnja slika na stanici u kineskom gradu Donguanu jedna nemenovana žena u južnom delu Kine nije želela da ostavi svoju torbicu ni jednu sekundu te je odlučila da prođe kroz sigurnosni rendgen na železničkoj stanici!...

Nemenovana kineskinja zabrinuta da joj torba ne bude ukradena prilikom prolaska kroz rendgenski aparat, popela se na pokretnu traku i prošla na drugu stranu zajedno sa svojim stvarima.

Osoblje željezničke stanice Donguan u provinciji Guangdong na jugu Kine, bilo je šokirano kada se na ekranu pojavila silueta jedne od putnica.

Bizarni incident dogodio se u nedelju kada je na stotine miliona Kineza krenulo na put kako bi kući stigli do lokalne Nove godine, 16. februara.

Rendgenski snimci jasno prikazuju ženu koja kleči iza svog prtljaga.


Nije jasno zašto je žena bila toliko nervozna zbog svoje torbe, pretpostavlja se da je u pitanju veća svota novca, kakve Kinezi obično nose kada se vraćaju kući sredinom februara.

Putnica je prvo normalno stavila veliku torbu na pokretnu traku i krenula kroz sigurnosna vrata, ali su joj tada rekli da i torbicu koju je držala u rukama mora da stavi na traku.

Ona je odbila da se odvoji od nje makar i na par sekundi.

Osoblje železničke stanice u Donguanu otada upozorava putnike da ne ulaze u rendgenski aparat, jer radijacija može biti štetna po ljudski organizam.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala