Najzanimljiviji sajt Balkanain your mace suzavac pivo sa okusom biber spreja
Dogfish Head Pivara poznata je po tome što koristi zanimljive sastojke u spravljanju piva počev od svinjetine  pa do mesečevih meteora. Ovaj put su u saradnji s "Mace Security" stvorili pivo koje nosi naziv "In Your Mace" i koji ima okus suzavca ? ...

Od ovog piva definitvno će vam utrnuti usta! Jer verovatno niko od vas ni u snu ne bi pomislio da bi suzavac dao "dobar" okus piva, ali vidite na kraju, postoji i proziveli su i takvo pivo

Prostije rečeno u pivari Dogfish Head kreirali su prvo pivo koje ima okus po (biber) spreju za samoobranu.

Ovo neočekivano piće-pivo napravljeno je s glavnim sastojkom koji se nalazi u samom suzavcu (biber sprej).! Delomično je pripremljeno s oleoresin capsicum, aktivnim sastojkom u biber spreju.

"In Your Mace" suzavac pivo i jedno je od najzabavnijih kolaboracija koje smo do sad napravili. Jako smo ponosni na našu malu kreaciju koju smo napravili s našim prijateljima iz Mace Security." izjavio je Sam Calagione, kreator piva, a koji opisuje iskustvo.


Ideja je došla još kada su vlasnik pivnice Sam Calagione i potpredsednik prodaje u Maceu Erik Kravford bili prijatelji na fakultetu. Njih dvojica su odubek sanjali da probaju pivo s okusom kafe, mleka, šećera, ali i sada, suzavca (biber spreja).

"Uvek tražimo jedinstvene, avangardne i eksperimentalne ideje kada je reč o pivu. Želimo pomaći granice u tradicionalnoj izradi piva, a zadržati bogatu aromu, okuse i sastojke u koje su se zaljubili fanovi naše pivnice kao i naših proizvoda." kazao je Calagione.

U prodaju će se pustiti samo 200 boca od 750ml "In Your Mace", suzavac piva i to 17 februara ove godine.

Dok će pravi ljubitelji piva moći  probati točenu verziju ali samo u samoj pivari u Miltonu u Delawareu gde je pivo i prozvedeno.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala