Najzanimljiviji sajt Balkana

SLIKA TEST o ljubavnom životu
Jednostavno, prvo što ugledate na slici (gore) govori o vašem ljubavnom životu tj.  odnosu prema ljubavi .... Na fotografiji - mini testu koji ovih dana kruži internetom neki prvo ugledaju psa, dok opet neki drugi vide dve mačke. ...

Dobro pogledajte sliku i ne razmišljajte dugo – šta ste prvo videli?


Postoje dvije opcije, od kojih je jedna pas, a druga dve mačke. U zavisnosti od toga šta ste vi prvo videli, otkrićete svoj stav prema ljubavi tj. o ljubavnom životu:

PAS:

U ljubavi od druge strane nemate nikakva očekivanja. Verujete da očekivanja dovode do razočarenja i bola, pa samo puštate da stvari idu svojim tokom, čak i kada vam se ne dopada kako se to razvija.


DVE MAČKE:

Važnije vam je kako vas partner vidi i šta misli o vama od toga šta se zaista dešava u vezi. Zato često, u nameri da usrećite partnera, zaboravite na sopstvenu sreću.
Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1