Najzanimljiviji sajt BalkanaCassidy Proctor se prodila uživo
Američka radio-voditeljka Kesidi Proktor iz Sent Luisa u Misuriju porodila se "uživo" dok je vodila svoju jutarnju emisiju....

Voditeljka odlučila je da se porodi "uživo" u emisiji i da podeli svoje najintimnije trenutke sa svojim vernim slušaocima, koji su od samog početka pratili njenu trudnoću, iako je bio neophodan carski rez.

Voditeljka iz Sent Luisa u Misuriju odlučila je da se porodi "uživo" u emisiji i da podeli svoje najintimnije trenutke sa svojim vernim slušaocima, koji su od samog početka pratili njenu trudnoću, iako je bio neophodan carski rez.

Nakon što je dobila dozvolu u bolnici, upitala je jednog od medicinskih radnika da pridrži telefon tako da njeni slušaoci mogu da čuju nju i njenog supruga kako dočekuju dolazak njihovog sina, tokom jutarnje radio emisije.


"Evo ga", rekao je suprug Džeri, što se moglo čuti u emisiji, u trenutku kada je maleni Džejmson rođen.

Posle porođaja, voditeljka je rekla da se osećala kao da je na sedmom nebu.

Upitana da li je bila nervozna što će biti emitovan sam trenutak rađanja njenog sina, Cassidy Proctor je odgovorila da je bila „jedino nervozna zbog donošenja deteta na svet“, a ostalo u vezi emisije je nešto što radi svaki dan, preneo je "Indipendent"

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala