Najzanimljiviji sajt Balkana

Antarktik NLO
Na najjužnijem kontinentu na Zemlji otkriven je još jedan misteriozni objekat. Poznati uralski naučnik Valentin Degterjov, koji je otkrio misteriozni objekat (kako on tvrdi podseća na NLO),...

Valentin je ispričao da NLO leži na obodu planine na Antarktiku.?! Te je dodao da se romboidni vanzemaljski brod srušio pre stotina ili čak hiljada godina.!

Objekat je napravljen od debelog belog metala i jednostavno je ogroman: njegova dužina je 30 metara, a širina 15-20 metara, dodao je istraživač. Ove dimenzije odgovaraju višespratnoj zgradi, istakao je on.

Na Zemlji još uvek nema takvih uređaja, izjavio je Degterjov. A očuvan je zbog niskih temperatura, jer je ležao ispod debelog sloja leda i snega.Padinu ove planine snimila je kamera NASA 2012. godine. Na snimku se vidi da je objekat tehnogen, objasnio je ufolog.

Kao potvrdu svojim zaključcima radio-amater je naveo tačne koordinate mesta gde se objekat nalazi — 72 ° 32’41.03 “S, 68 ° 20’1.84” E.

Degterjov često otkriva slična otkrića sa satelitskih snimaka.

Ranije je pronašao dokaze o postojanju čudovišta iz Loh Nesa, posmatrao je misteriozne objekte na prelazu Djatlova, grad vanzemaljaca na Mesecu, pa je čak deklasifikovao i bazu nacista na Antarktiku.

izvor:Webtribune.rs
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1