Najzanimljiviji sajt BalkanaIlustracija: vremenska masina
Jedan advokat je rekao da je kao dete u jeku Hladnog rata bio deo programa američke vlade za putovanje kroz vreme, i poslat je unazad na govor Abrahama Linkolna u Getisburgu....


Endru Basiago sada pokušava da razotkrije tajni projekat "Pegaz", za koji tvrdi da je bio pokušaj Pentagona da manipuliše vremenom na vrhuncu Hladnog rata.

"Pegaz" je naručila "DARPA" i na njemu su radili neki od najboljih američkih naučnika.

On tvrdi da je u projekat "Pegaz" uložena ogoromna količina novca poreskih obveznika, i da je Ajnštajnova teorija posebne relativnosti iskrivljena, da bi se kreirala "vremenska mašina" - "mašina za putovanje kroz vreme".

Međutim, vlada SAD-a smatrala je vremensku mašinu ekstremno opasnom te je ceo projekat oko "mašine za putovanje kroz vreme"  zatvorila.

Basiago, iz Vankuvera u državi Vašington, kaže da je njegov otac bio uključen u program koji je prvobitno pokrenut u Nju Džerziju 1968. godine.

Tvrdio je da je on bio izabran da pomogne u sprovođenju eksperimenta koristeći tehnologiju "crvotočine", i vratio se u 1863. godinu, samo par minuta pre istorijskog govora Abrahama Linkolna u Getisburgu tokom američkog građanskog rata

"Crvotočine" su prihvaćeni deo teorijske fizike koje su prečice kroz prostor-vreme i omogućavaju putovanje ogromnim razdaljinama u trenutku, ili putovanje kroz vreme.

U detaljnom intervjuu je Basiago objasnio da je ova tehnologija bila dvostruka.

U prvim danima, tvrdi on, naučnici su stvorili "Hronoviziju– sistem za koji je on rekao da generiše hologram prošlog ili budućeg događaja, pokretanjem elektromagnetnog signala kroz osmougaoni, osmostrani niz kristala bizmuta.

"Hronovizija je kasnije postala drugačija tehnologija pod nazivom "Plasma Confinement", koju su koristili da me pošalju u Getisburg u 1963. godinu.“

On tvrdi da se njegov vremenski skok dogodio u proleće 1972. godine, u jednoj vremenskoj laboratoriji u Istočnom Hanoveru u Nju Džerziju, pod direktivom dr Stirlinga Kolgejta koji je umro 2013. godine.

Taj doktor je bio blisko uključen u razvoj američke hidrogenske bombe, a veliki deo njegovog rada do dana današnjeg ostaje klasifikovan.

Basiago je dodao: "On je bio predsednik Škole za naku i tehnologiju u Novom Meksiku i razvio je metodologiju pod nazivom "Plasma Confinement", gde je putnik kroz vreme stojeći u providnoj komori u oblaku plazme ulazio u crvotočinu".

On tvrdi da je ovom metodom prebačen kroz vreme u 1863.godinu, i čak kaže da ima i fotografiju kao dokaz?!.

Ovaj advokat koji je postao "teoretičar zavere" je rekao da je stigao odmah izvan Getisburga kao sedmogodišnji dečak, ali da je bio bos i loše obučen, pre nego što ga je primio vlasnik prodavnice i dao mu uniformu trubača i prevelike cipele, jedine koje su ostale u radnji.

"Fotografisan sam kako nosim prevelike muške cipele, kao putnik kroz vreme, iz 1972. godine u projektu "Pegaz"

"A ta fotografija je do prošle godine bila jedina preživela fotografija koja je prikazivala predsednika Linkolna u Getisburgu na dan njegovog govora."

Basiago je postao dobro poznati “teoretičar zavere” u SAD, čak je tvrdio i da je bio prisutan tokom atentata na Linkolna, i da je u jednom trenutku i posetio Mars.

Basiago namerava da se kandiduje za predsednika SAD-a 2020. godine

izvor:Webtribune.rs

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala