Najzanimljiviji sajt Balkana

iseckani dolari koje je mališan uništio
Bračni par Ben i Džeki Belnap iz američke savezne države Jute rešila je misteriju isekcaknih dolara njihove ušteđevine kada su otkrili gomilu ...
zelenih papirnih froncli, provučenih kroz mašinu za seckanje papira.


Za gubitak (male ušteđevine) od oko 1.000 dolara okrivili su malog svog sina Lea (2), koji voli da kopira sve što odrasli rade.

Ben i Džeki Belnap, koji su ovim novcem planirali da vrate dug od kupovine sezonske karte za američki fudbal preturali su po kući tražeći nestalu kovertu, dok u jednom trenutku Džeki nije prevrnula kantu za smeće iz koje su krenuli da ispadaju “konfeti”.

"Zaćutali smo i nismo znali šta da radimo. Onda sam rekla Benu da će ovo jednog dana biti sjajna priča" rekla je Džeki lokalnom mediju.


Ipak, nije sve izgubljeno. Par može da pošalje ostatke novca američkom Ministarstvu finansija koje ima posebno odeljenje za uništene novčanice, ali bi to moglo da potraje.

"Zvao sam ih sledećeg jutra i čovek mi je rekao da sve spakujem u male kesice i pošaljem u Vašington, pa će nam posle jedne ili dve godine vratiti novac" izjavio je Ben.
Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala