Najzanimljiviji sajt Balkana

kuvar Vlasnik jednog restorana u Kini našao je neobičan i “inovativan” način da zadrži mušterije kako se ne bi mučio sa boljim receptima ili uslugom...

On se tako dosetio da stavio opijum u nudle, a sve je otkriveno slučajno kada je jedan od gostiju kasnije u policiji testiran na morfijum, aktivni sastojak ovog narkotika.Čovek je bio potpuno šokiran nalazima i sve vreme tvrdio da nije svojevoljno uzimao drogu, već da je jedina stvar koju je konzumirao, a za koju ne može da garantuje poreklo, bila činija nudli u restoranu.

Policija je iznenada posetila ugostiteljski objekat u provinciji Guangši i otkrila kesicu praha sa aromom puževa koja je bila pozitivna na morfijum.

Kasnije je otkriveno još 76 grama praha od semenki maka, a vlasnik, identifikovan samo kao Jang je uhapšen. On je priznao da je koristio prah kao “tajni sastojak” da navuče mušterije. Rekao je da je sam posadio mak pre nekoliko godina i mleo ga kad se osušio.

Interesantno je da ovo nije prvi ovakav slučaj skorije zabeležen u Kini. Prvi put je na delu uhvaćen restorandžija pre šest godina, a u međuvremenu pokrenuto je više 30 istraga zbog sipanja opijuma u hranu.Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1