Najzanimljiviji sajt Balkanabanane motivirajuće poruke iz školske kafeterije
Vlasnik školske kafeterije (kantine) iz osnovne škole u Kingstonu u Virdžiniji, menja životne navike učenika nabolji i veoma zanimljiv način -način da piše motivirajuće poruke na bananama
 ...

koje se nude u školskoj kafeteriji

Stacey Truman je devet godina držao kantinu u Osnovnoj školi Kingston, ali je nedavno odlučio početi ih i prodavati, kako ih deca zovu, "govorne banane" kroz koje nastoji dati svoj doprinos razvoju pozitivnih osobina kod učenika.

"Ja to radim za svoju decu kod kuće, pa zašto to ne bih radio i na poslu", rekao je Truman za lokalne medije u Kingstonu

Banane na sebi imaju nekoliko ispisanih motivirajućih poruka kao na primer: "Nikad ne odustajte", "Budite mudri", "Nastavite pokušavati" i sličnih mudrih i pametnih izreka i motiviruajućih poruka.


"Većina poruka koje sam ispisao na bananama došao su saveti koje svakodnevno trebate davati detetu ili su to poruke koje biste i sami želeli čuti u određenom životnom trenutku",izjavio je za američke medije Truman.

Iako je ovaj ljubazni ugostitelj želio ostati anoniman, ipak, njegov potez je potao poznat u vrlo kratkom vremenskom periodu  te je osvojio simpatije mnogih korisnika društvenih mreža.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala