Najzanimljiviji sajt Balkana
Na You Tube se nedavno pojavio neobičan i veoma zanimljiv video snimak.Jedan video bloger na You tube,pod imenom "TheJonathankleckt"  tvrdi da postoje skrivene poruke ili ako hoćete teorija zavere na novoj novčanici od 100 dolara koje predviđaju nuklearnu katastrofu u Sjedinjenim državama!...


Slične teorije zavere plasirane još  davne 2002. godine it otkirvene na novčanici od 20 dolara. Nanovčanici  od $20 prema tvrdnji ljubitelja teorija zavera postoji rekonstrukcija događaja kojise desio mnogo godina posle tačnije 11. septembra 2001. godine.

Naime, kada se ova novčanica presavije na određen način dobije se slika rušenja Kula bliznakinja. Bizarnost se ogleda u tome što je novčanica štampana tri godine pre kobnog događaja.

Kako tvrdi ovaj bloger u svom novom videu, nova novčanica od 100 dolara upotpunjuje i zaokružuje ovu priču (teoriju zavere) o nuklearnoj katastrofi kao i o velikom udarnom vodenom talasu koja bi trebalo da se dogodi (pogodi jedan američki grad) na istočnoj obali SAD.

Priča je, prema njegovim rečima započeta još sa novčanicom od 10 dolara koja je predviđala raketne udare i ogromne poplave. Sada, kako on tvrdi, novčanica od 100 dolara stavlja tačku na ovo tkz "proročanstvo" odnosno velikom nuklearnom katastrofom na istočnoj obali SAD-a.

Ovo nije prvi put da se američke novčanice stavljaju pod lupu, ali je ovo svakako jedno od najmračnijih "prognoza" koje su plasirali putem Interneta i medjia poklonici teorije zavere.U nastavku pogledajte malo duži video o tome...

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala