Najzanimljiviji sajt Balkana

test slika govori o vama

Ljudska podsvijest krije mnoge tajne. Ovakvi testovi pomažu da se izvuče ono što čovjek krije duboko u sebi....Želite saznati što krije vaša podsvest u ovom trenutku? Ovaj mini kataki i jednsotavan test će vam dati potreban odogvor:

Cilj ovog testa je da pokaže vaš trenutni pogled na život.

Pogledajte sliku dole. Što ste na njoj prvo videli?

test slika govori o vama

Odgovore pogledajte ispod:

Ako ste prvo videli:

Česmu


Voda je simbol emocija. Ako ste ugledali kako iz česme teče voda, znači da nemate problema sa izražavanjem osećanja. Emocije, kako pozitivne, tako i negativne, polako "cure" iz vas, ne zaustavljaju se i ne nagomilavaju se. U ovom trenutku nemate razloga ni za kakvu brigu, kod vas je sve dobro.

Pticu

Previše se fokusirate na mišljenje drugih. Iza zida tuđih procena ne osećate sebe, svoju srž. Razmislite, zašto zanemarujete sopstveno mišljenje i ne slušate sebe. Vi ste sebi najbliži. Prebacite fokus na sebe i ugledaćete pozitivne promene, jer će sve krenuti nabolje. Zdrav egoizam mora, u izvesnoj meri, biti prisutan u svakom čoveku.

Drvo

U ovom trenutku pomalo ste nezadovoljni svojim životom i želite ga promeniti nabolje. Nema ničeg lošeg u tome. Međutim, dok ste u potrazi za zadovoljstvima, postoji rizik da izgubite ono što imate u ovom trenutku. Razmislite, da li je to vredno toga?

Izvor:uspesnazena.com

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala