Najzanimljiviji sajt Balkanamars
Kako piše britanski "Daily Maill" a tvrdi Fizičar Džon Brandenburg koji će danas na godišnjem okupljanju američkog društva fizičara predstaviti svoju teoriju da je nuklearni napad druge vanzemaljske rase "izbrisao i uništio" drevnu civilizaciju Marsovaca?!


U sklopu svoje čudne teorije Barandeburg tvrdi i da su stanovnike Marsa, poznate kao Sidonjani i Utopijanci, masakrirani u nukearnom napadu, kao i da su dokazi genocida vidljivi i danas?!Njegovo poslednje istraživanje usresređeno je na visoku koncentracije Xenona-129 u atmosferi Marsa, kao i urana i torija na njegovoj površini
, što je uočila i Nasina letelica Odisej.

Naučnici su ranije istakli da pojava ovih elemenata nije iznenađujuća jer su prirodni elementi koji se nalaze svuda. Ali, Brandenburg je odlučan u tvrdnji kako se radi o ostacima dve nuklearne eksplozija na površini.

Kaže i da bi njegova teorija mogla objasniti i Fermijev paradoks, pre svega činjenicu zašto nam se nitko još nije javio ako svemir obiluje životom.
mars
On upozorava i da moramo biti u strahu od napada na našu planetu, kao i da pripremimo ljudsku misiju koja bi na Marsu proverila šta možemo da očekujemo, odnosno proširila znanje o tome što se dogodilo.

Stručnjak za NLO Nigel Vatson tvrdi da Brandenburg nije prvi koji sugeriše da su Mars "ubile" nuklearne eksplozije.

"Ove priče i mnoge njihove varijacije predstavljaju mišljenje da je naš Sunčev sistem bio poprište nekoliko nuklearnih bitki između vanzemaljskih posetilaca i domaćina", rekao je i dodao kako Brandenburg iznosi tek nagađanja bazirana na našoj današnjoj svijesti o moći nuklearnog oružja i našem strahu od njegove zloupotrebe.
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1