Najzanimljiviji sajt Balkana

Nilanshi Patel najduza kosa tinejdzerkaTinejdžerka Nilanši Patel iz Indije, nosi titulu tinejdžerke sa najdužom kosom na svetu! Nilanši potiče iz malog grada Modasa u državi Gujarat, koja ima 17 godina, ostaje vlasnica Ginisovog svetskog rekorda.... u dužini kose gotovo deceniju!  2018. godini  kosa Nilanshi Patel bila je duga 154 centimetara, a sada ostaje "na tronu" sa dužinom od čak 190 centimetara.

Priznanje je rezultat njenog lošeg iskustva sa šišanjem u firzerskom salonu.


Njen ponosni otac rekao je da je zbog takvog rekorda, njegovo jedino dete, postalo prvo lokalna poznata ličnosta, a potom i internacionalna.


Nilanši je rekla da nije posetila frizera već 11 godina pošto je imala negativno iskustvo kod frizera.
Nilanshi Patel najduza kosa tinejdzerka sl2"Sa šest godina sam bila u salonu, i nije mi se dopalo kako izgleda šišanje, to mi unosi nervozu. Moji roditelji su prihvatili moj stav i jasno im je da je moja kosa deo mog šarma", rekla je tinejdžerka najduže kose na svetu.
Nilanshi Patel najduza kosa tinejdzerka sl3Inače, Nilanši mora da nosi cipele sa visokom petom ako ne želi da njena kosa dodiruje zemlju, što može biti veoma nezgodno. Takođe, kosu mora dobro da „pritegne“ dok pliva, jer ako to ne uradi ima dosta problema.

Pored toga, Nilanši je rekla da brine za svoju kosu kao i svaki drugi tinejdžer – ali uz pomoć majke Kaminibenat.

"Radim ono što radi svaki tinejdžer. Svoju kosu perem svake nedelje i nahranim je nekim uljem jednom ili dva puta nedeljno. Kosu sušim ili fenom ili dok sedim na suncu“, objasnila je Nilanši.

Dodaje da kosu nosi najčešće upletenu u kike ili punđu.Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1