Najzanimljiviji sajt BalkanaIlustracija: mrtvacnica
Trinaestogodišnja tinejdžerka Hazel Džordžina Bredli  je preminula na jedan veoma bizaran način dok je mesečarila ona je hodajući u snu  ušetala u svoj  ormar - garderober, .... kojeg se od ranog detinjstva bojala i  tako se slučajno obesila.

Hazel Džordžina Bredli (13) je i ranije mesečarila po svojoj kući u Velsu, a kobne večeri, 23. maja, nakon što je poljubila i zagrlila svoju majku za "laku noć", spokojno je otišla na spavanje.

Ipak, te noći mesečarenje ju je odvelo iza vrata kojih se najviše bojala, te je njen otac ujutru pronašao telo ove devojčice u obešeno u garderoberu, odeveno u školsku uniformu.

Naime, nakon što je odgledala film "Monster, Inc.", u kojem čudovišta izlaze iz garderobera kako bi plašila decu, kod Hazel se javio veliki strah od garderobera.


"Vrata garderobera su uvek morala biti zatvorena"rekla je njena majka za britanske medije dodajući da je Hazel imala problema sa garderoberima, te da je sigurna da je mesečarila.

Na saslušanju u Njuportu je rečeno da je Hazel imala veoma živu maštu. Poznanici i roditelji su naveli da je bila i dobar učenik, talentovana muzičarka i plivačica u slobodno vreme.

Obdukcijom je potvrđeno da je uzrok smrti vešanje, a dokazi iz policije ukazuju da nije bilo zlostavljanja, niti bilo čega sumnjivog kod porodice Bredli

izvor:blic.rs

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala