Najzanimljiviji sajt Balkana


Ilustracija:sladoled
Jedan od najboljih belomanastirskih poslastičara Ismet Alija  iz Hrvatske pravi i prodaje zaista neobični sladoled! Svoj novi  sladoled ne prodaje mlađima od 18 godina, a starijima, ne preporučuje više od 2 kugle, naročito onima koji voze automobil...
 
"Baza za ovaj sladoled je naravno sladoled od kajsije, a ne treba biti previše dovitljiv i zaključiti da u njemu ima i rakije" kaže Ismet Alija poznatiji kao Iso.
 
On je dugo razmišljao, tvrdi, kako rešiti najveći problem u proizvodnji sladoleda od rakije, a to je smrzavanje rakije. Ipak, kad je uspeo je da nađe rešenje, i sladoled od kajsijevače se pojavio u prodaji.!
 
"Svake godine potrudim se da imam nešto novo. Zadnje dve godine sam naglasak stavio na privlačenje roditelja koji dovode decu u poslastičarnicu. Sa sladoledom od viljamovke, graševine i kajsijevače imam konačno ponudu i za njih - ispričao je Iso.

 
 
Takođe maštoviti Iso je osim alkoholnih napravio i sladoled od sira ali i od kokica ( baš bi voleli znati kakav je ukus).?!
 
Dnevno napravi, tvrdi, samo 4 do 5 litara sladoleda od kajsijevače, tek toliko da pokaže da mu ideja ne nedostaje. Za njega je priča sa sladoledima od alkohola tek vrhunska zabava.
 
"Kad osetim da ulazim u kolotečinu moram napraviti nešto novo. Uživam gledati mušterije kako kući odlaze nasmejani, ali ne i pripiti " dodao je na kraju intervuja hrvatskim novnskim medijima Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1