Najzanimljiviji sajt Balkananajskuplja margarita na svetu od 56.000 evra
Londonski meksički restoran Cantina Laredo napravio je najskuplju margaritu na svetu! Cena ove verovatno najskuplje margarite na svetu .... je neverovatnih i ogromnih 56.400 evra!.

Margaritu gostu restorana za sto će doneti obični konobar ali u pratnji nekoliko telohranitelja, jer se u sredini koktela nalazi pravi dijamant od 4,1 karata.!

Meksički restoran Cantina Laredo je napravio ovu najskuplju margaritu na svetu povodom Svetskog dana margarite, koji će biti obeležen 22. februara.

Ekstravagantan koktel sastoji se od mešavine dve Blue Ribbon tekile, koje koštaju oko 2.250 evra po flaši. Umesto limete koja standardno ide u margaritu, u koktelu od 56.400 evra dobijate sok belog ananasa i hibrida limete.


Nesvakidašnjem ukusu doprinosi i limeta iz Australije, poznata kao kavijar od limete. Koktel se ukrašava cvetom ananasa, a u sredinu se spušta dijamant.

"Mnogo je uloženo u balans ovih ukusa, a s dijamantom u sredini, ovo piće je zanimljiv način i da zaprosite srodnu dušu" kaže vlasnik restorana Din Ginsberg.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala